Aquest sóc jo

Marc Domínguez

Hola, sóc un artista d'efectes visuals i un cineasta de Barcelona. Aquí, a la meva pàgina web, podràs trobar més informació sobre mi i properament publicaré alguns cursos de Houdini i 3D. Poseu-vos còmode i gràcies per visitar-me!

Més sobre mi
Sobre mi

Detalls personals

Em vaig graduar en Mitjans Audiovisuals a la Universitat Politècnica de Catalunya a finals del 2017. Durant els estudis vaig treballar com a operador de càmera i de 2D motion graphics artist, fent anuncis per a diferents companyies. Després de passar mig any estudiant la meva llicenciatura a la Universitat Finesa Karelia University of Applied Sciences, vaig tornar a Barcelona per començar un màster en VFX i CGI. Ara estic en l'últim any del màster i tractant d'entrar en la indústria dels efectes visuals.

Baixa el meu CV
  • TOTS
  • VFX
  • FILMS
  • MOTION GRAPHICS

Demo Reel Vol.1

VFX

The Man In The Illuminati Castle

VFX

The Martian

VFX

The New Iphone X

VFX

Samsung Galaxy S7

VFX

The Marble Test

VFX

Houdini Reel Vol.1

VFX

Waynabox Travel 2 Surprise

Film

A Year Of Motion

Motion Graphics

57498

Temps de render

6784

Houdini Fatal Errors

8325

Tasses de cafè

9000

Nivell de motivació: Over 9000

Hora d'aprendre

Cursos Èpics

La indústria dels efectes visuals sempre està canviant. És per això que no pots deixar d'aprendre. Nous programaris, consells, trucs ... però el més important és tenir la ment oberta per canviar la forma de treballar i millorar les teves habilitats. En aquest curs, et mostraré lo genial i divertit que és crear tot el que vulguis amb només el teu ordinador i la teva ment. Mans a la feina!

Aconsegueix els cursos