Sobre mi

Sobre mi

Detalls personals

Em vaig graduar en Mitjans Audiovisuals a la Universitat Politècnica de Catalunya el 2017. Durant els estudis vaig treballar com a operador de càmera i de 2D motion graphics artist, fent anuncis per a diferents companyies. Després de passar mig any estudiant la meva llicenciatura a la Universitat Finlàndia Karelia University of Applied Sciences, vaig tornar a Barcelona per començar un màster en VFX i CGI. Ara estic treballant con a FX Artist a MPC Film Montreal, Canadà.

Aconsegueix el meu CV

Programari que utilitzo

Houdini FX

Maya

Nuke

Photoshop

Substance Painter

After Effects

Vex

Python

Qui sóc?
Hola! Sóc en Marc Domínguez. Un jove de 25 anys apassionat del món dels effectes especials. Actualment treballo com a FX artist a MPC Film Montreal, Canadà.
Quin programari puc utilitzar?
Tinc coneixements per treballar amb soltura amb els següents programes: Houdini, Maya, Nuke X, After Effects, Substance Painter, Mari, Photoshop.
Per què hauríem de contratar-te?
Bàsicament sóc una persona amb un caràcter molt resolutiu i creatiu que podría aportar molt de valor en un equip a l'hora d'afrontar nous reptes i feines.
Per què tens una pàgina web?
Tenir una pàgina web personal em permet poder arribar a més persones com per exemple tu, que estàs llegint això ara mateix i així d'aquesta forma puc donar-me a conèixer y mostrar-te els meus projectes.

I definitely hope that you come back to Montreal. It was a real pleasure to work with you Marc!

Benoit Robert

FX Lead at MPC

We met each other during the Master in Barcelona and our first job was at MPC Film Montreal. If this was TripAdvisor I would put him 5 stars!

Joan Aznar

FX Artist at MPC

Very professional and always with a smile.

Daniel Jimenez

Founder & Lead Developer at Waynabox

Working next to Marc it had been always really easy. His creativity, his skills and his personality are the perfect combination to achieve deadlines, solve the different problems and have a good time during work.

Gerard Pasqual

FX Artist at MPC